DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT – RADĪTS NEBEIDZAMIEM ATKLĀJUMIEM

Daudzpusīgais Discovery Sport radīts, lai dotos vēl neatklātos piedzīvojumos ar visu ģimeni. Baudiet izpētes burvību, plašumu un veiktspēju, ko sniedz Disvocery Sport.

IZBAUDIET VISAS PRIEKŠROCĪBAS, KO SNIEDZ DISCOVERY SPORT UN BAUDIET ABSOLŪTU BRĪVĪBU DODOTIES PIEDZĪVOJUMOS AR ĢIMENI

Izmantojiet īpašo piedāvājumu un iegūstiet sportisko Discovery Sport, sākot no 50 900 EUR.
Piedāvājums spēkā līdz 2024. gada 31. decembrim.
DISCOVERY SPORT

PAR DISCOVERY SPORT

Discovery Sport ir kompakts apvidus automobilis, kas jaudas, ietilpības un progresīvo tehnoloģiju funkciju ziņā neatpaliek no citiem Land Rover zīmola modeļiem un sniedz absolūtu komfortu, izcilu vadāmību un pārliecību, braucot arī bezceļu apstākļos.
DISCOVERY SPORT

TELPAS DAUDZPUSĪBA

Discovery Sport Izteiksmīgais siluets, augšupejošā sāna līnija un ekskluzīvā dizaina aizmugurējie jumta balsti atklāj modeļa piedzīvojuma garu, savukārt Gloss Black stila apakšējās virsbūves daļas apdares joslas izceļ izteiksmīgo un moderno automobiļa izskatu.

Discovery Sport pārsteidz ar tā telpas izmantošanas iespējām. Jūs varat izmantot visas 7 sēdvietas vai radīt 1794 litru ietilpīgu bagāžas nodalījumu. Papildaprīkojumā pieejams arī bīdāms aizmugurējais sēdeklis ar regulējamu muguras balstu. Automobiļa alons aprīkots ar mantu uzglabāšanas nodalījumiem, tostarp klasē ietilpīgāko priekšējās zonas atvērtā tipa nodalījumu, lai viss ceļojumā nepieciešamais vienmēr būtu rokas stiepiena attālumā.
DISCOVERY SPORT

GATAVS JEBKĀDIEM IZAICINĀJUMIEM

Pilnpiedziņas sistēma All-Wheel Drive atbilstoši braukšanas apstākļiem reāllaikā automātiski izvēlas optimālāko braukšanas režīmu un bez grūtībām tiek galā ar izaicinošu ceļa segumu pārvarēšanu. Progresīvā vilkšanas sistēma ļauj pārliecinoši vilkt pat līdz 2,5 tonnām smagas piekabes. Savukārt ūdens sporta entuziasti novērtēs ūdensizturīgo Activity Key atslēgu.
DISCOVERY SPORT

ĒRTA SISTĒMU PĀRVALDĪBA

Visas sistēmas un funkcijas ir ērti sasniedzamas 11,4 collu Pivi Pro skārienjutīgajā izliektā stikla ekrānā, kas Discovery Sport modelī ierīkots pirmoreiz. Ekrāns sniedz iespēju ērti pārvaldīt skaņas, salona temperatūras, gaisa plūsmas virziena, recirkulācijas, kā arī sēdekļu, logu apsildīšanas iestatījumus un citas būtiskākās automobiļa sistēmas.
DISCOVERY SPORT

PATĪKAMA UN VIENKĀRŠA BRAUKŠANA BEZCEĻU APSTĀKĻOS

Sistēma All Terrain Progress Control palīdz uzturēt vienmērīgu braukšanas ātrumu bezceļu apstākļos, braslu sensori brīdina, ja ūdens līmenis tuvojas maksimālajam dziļumam, savukārt tehnoloģija ClearSight Ground View, kas aprīkota ar trīs kamerām, nodrošina tiešsaistes skatu no automobiļa priekšpuses. Ar šāda līmeņa palīgsistēmām bezceļu apstākļos jutīsities maksimāli pārliecinoši.
DISCOVERY SPORT

IZCILA REDZAMĪBA

Augstā braukšanas pozīcija un tehnoloģijas vēl vairāk uzlabo izcilo redzamību, ko nodrošina Discovery Sport. Papildaprīkojumā pieejamie matricas LED priekšējie lukturi sadala gaismas staru segmentos, kas nodrošina lielisku ceļa izgaismošanu un vienlaikus neapžilbina citus braucējus, bet 3D kameras ļauj Jums droši manevrēt no dažādām perspektīvām – pat no augšpuses.
DISCOVERY SPORT

INTERAKTIVITĀTE AR MOBILAJĀM IERĪCĒM

Lietotne Remote ļauj Jums pārvaldīt automobiļa funkcijas vēl pirms brauciena uzsākšanas. Un garākos ceļojumos ikviens pasažieris būs nodarbināts – pieslēdzoties Android Auto vai Apple CarPlay, būs iespēja ērti izmantot plašu mobilo ierīču klāstu, lietojot fiksētos Click and Go turētājus, kā arī USB-C uzlādes punktus, kas ierīkoti katrā sēdekļu rindā.
DISCOVERY SPORT

UZLĀDĒJAMS HIBRĪDS

Discovery Sport Plug-in Hybrid modelis nodrošina 309 ZS jaudu un paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h uzņem 6,6 sekundēs. Braucot elektriskajā režīmā, reālos apstākļos iespējams nobraukt līdz 46 km lielu attālumu. Lielākoties ar to pietiek, lai īstenotu 90 % no Jūsu ikdienas braucieniem vai dotos īsos un videi draudzīgos piedzīvojumos.
DISCOVERY SPORT

VIEGLĀ HIBRĪDA DZINĒJI

Iespējams izvēlēties arī kādu no modernajiem 2 litru un četru cilindru dzinējiem – 163/204 ZS dīzeļa vai arī 200/249 ZS benzīna dzinēju. Vieglā hibrīda jeb Mild Hybrid tehnoloģijas dzinējs (MHEV) reģenerē, uzglabā un atkārtoti izmanto enerģiju, kas parasti tiek zaudēta bremzēšanas laikā, un tādējādi nodrošina efektivitāti un lielu jaudu.
DISCOVERY SPORT

ABSOLŪTS KOMFORS VISAI ĢIMENEI

Pateicoties savā klasē labākajai salona gaisa attīrīšanas tehnoloģijai, Discovery Sport salona gaisa attīrīšanas funkcija Cabin Air Purification Plus izfiltrē un attīra salona gaisu no putekļiem un mikrobiem, vienlaikus uzraugot arī CO2 līmeni, lai maksimāli uzlabotu Jūsu ģimenes labsajūtu.

Savukārt, papildaprīkojumā pieejamais bīdāmais aizmugurējais sēdeklis ar regulējamu muguras balstu un apsildīšanas funkciju nodrošina patiesi relaksējošu braukšanas pieredzi un panorāmas jumts piešķir salonam papildu plašuma sajūtu.
DISCOVERY SPORT

REĢISTRĒJIETIES UN
SAŅEMIET INDIVIDUĀLU PIEDĀVĀJUMU

Aizpildiet zemāk norādīto formu, un mēs jau drīzumā ar Jums sazināsimies.

Personas dati tiks apstrādāti tiešā mārketinga nolūkos, balstoties uz leģitīmo interesi personas datu apstrādei un sniegto piekrišanu, tik ilgi, kamēr nav saņemta sūdzība vai piekrišana datu apstrādei komerciāla rakstura informācijas saņemšanai nav izņemta. Detalizēta informācija par Jūsu datu apstrādi ir atrodama:

• Jaguar Land Rover Ltd. privātuma politika
• INCHCAPE JLR BALTICS SIA privātuma politika
• Izvēlētā Jaguar Land Rover oficiālā pārstāvja Privātuma politika (pilns saraksts atrodams šeit)

Discovery Sport
Standard Wheelbase Dynamic SE D165 Diesel Mild Hybrid 2000cc 2025
2025 new  Discovery Sport Varesine Blue D165 Diesel Mild Hybrid Standard Wheelbase Dynamic SE
Nobraukums, km.
km
Dzinējs
diesel
Dzinēja jauda
163 bhp
CENA
€ 52,885
€ 60,787
Ikmēneša maksājums
€ 547.42
Discovery Sport
Standard Wheelbase Dynamic SE D165 Diesel Mild Hybrid 2000cc 2025
2025 new  Discovery Sport Fuji White D165 Diesel Mild Hybrid Standard Wheelbase Dynamic SE
Nobraukums, km.
km
Dzinējs
diesel
Dzinēja jauda
163 bhp
CENA
€ 53,389
€ 61,367
Ikmēneša maksājums
€ 552.64
Discovery Sport
Standard Wheelbase Dynamic SE D165 Diesel Mild Hybrid 2000cc 2025
2025 new  Discovery Sport Eiger Grey D165 Diesel Mild Hybrid Standard Wheelbase Dynamic SE
Nobraukums, km.
km
Dzinējs
diesel
Dzinēja jauda
163 bhp
CENA
€ 54,253
€ 62,360
Ikmēneša maksājums
€ 561.58
Discovery Sport
Standard Wheelbase Dynamic SE D200 Diesel Mild Hybrid 2000cc 2024
2024 new  Discovery Sport Varesine Blue D200 Diesel Mild Hybrid Standard Wheelbase Dynamic SE
Nobraukums, km.
km
Dzinējs
diesel
Dzinēja jauda
204 bhp
CENA
€ 59,688
€ 68,607
Ikmēneša maksājums
€ 617.84